Kylling i karry

Retten kylling i karry passer til ca. 5 personer og tager omkring 60 minutter at lave.

Ingredienser

500 g. Bacon
4 Løg
1 kg. Fersk kyllingebryst
2 spsk. Stærk karry
4 Æbler
½ l Fløde
25 g Mel

Fremgangsmåde

  1. Bacon skæres i stykker og svitses i en gryde, til de er sprøde
  2. Hak løgene
  3. Bacon kommes over på en tallerken, hvor det resterende fedt i gryden bruges til at svitse de  hakkede løg
  4. Sammen med løget kommes rigeligt med fersk kyllingetern (skåret af kyllingebryst) i gryden
  5. Derefter tilsættes karryen
  6.  Æblerne skæres i små tern og kommes i gryden
  7. Indholdet af gryden svitses til kyllingestykkerne er gennemstegte
  8. Herefter hældes fløden i gryden og gryden bringes i kog
  9. Når det hele har kogt i et par minutter
  10. Herefter blandes en jævning af mel og fløde, og sovsen jævnes mens den koger
  11. Lad sovsen koge et par minutter, og smag derefter til med salt og peber
  12. Til slut tilsættes den sprøde bacon
Retten serveres med sammen med ris.

Billeder

Klik her for at se flere billeder af kylling i karry

Anmeldelse

Klik her for at læse en anmeldelse af kylling i karry

Tak til

Kødklubben vil gerne sige tak til Carsten Dyhrberg Pedersen, for at have anbefalet os for denne ret via vores kontakformular.

Kød Klubben prikker



Smid en kommentar

'
'